Κατάστημα ειδών Τέννις -  για όλες τις ανάγκες σας σε εξοπλισμό

Μέσα στον χώρο του Tennis Club Χαλανδρίου λειτουργεί το κατάστημά μας  που εξειδικεύεται στην πώληση ειδών τένις  Wilson και Luxilon καθώς και στο σέρβις ρακετών όλων των εταιριών, προσφέροντας ειδικευμένη εξυπηρέτηση στους παίκτες των βορίων και όχι μόνο, προαστίων.

Το πλέξιμο γίνεται με τη μηχανή  Baiardo,  ότι πιο σύγχρονο στο  χώρο του stringing. Η Wilson Baiardo είναι η μοναδική στο κόσμο πλεκτική μηχανή που χρησιμοποιείται σε δύο Grand slam, στο US Open και στο Australian Open καθώς και σε μερικά από τα πιο απαιτητικά επαγγελματικά τουρνουά στον κόσμο.

Στο τμήμα service θα βρείτε όλη την ποικιλία χορδών Luxilon που αποτελούν την νο1 επιλογή στον χώρο του επαγγελματικού τένις (οι 73 από τους 100 καλύτερους άντρες επαγγελματίες παίκτες τις χρησιμοποιούν σύμφωνα με την παγκόσμια κατάταξη ATP και οι 53 από τις 100 καλύτερες γυναίκες σύμφωνα με την παγκόσμια κατάταξη WTA).

Επίσης θα βρείτε όλη την γκάμα των χορδών Wilson που αποτελούν τα κορυφαία πολύκλωνα πλέγματα στον κόσμο.

Εκτός από όλα τα τελευταία μοντέλα, στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλες προσφορές σε μοντέλα προηγούμενων σειρών, αλλά εξίσου ποιοτικών, που αποτελούν ιδιαιτέρως συμφέρουσες επιλογές.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε.

Τηλ. Επικοινωνίας
210-6004863

Ωράριο Καταστήματος
Δευτέρα έως και Παρασκευή: 09:30 - 14:30 και 17:00 - 21:00
Σάββατο: 10:00 με 14:00

Store1 Store2

Store3 Store4