Καφές, ποτό και φαγητό σε μία μοναδική ατμόσφαιρα

Απολαύστε τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό σας σε ένα καλαίσθητο χώρο, φιλόξενο και φιλικό. Είτε δίπλα στο ζεστό τζάκι το χειμώνα, είτε με θέα τη δροσιά της πισίνας το καλοκαίρι χαλαρώστε σε μία μοναδική ατμόσφαιρα που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή. Το εστιατόριό μας σας περιμένει όλο το χρόνο, μεσημέρι και βράδυ, ενώ ο χώρος είναι πάντα διαθέσιμος και ανοιχτός για την οργάνωση της κάθε σας εκδήλωσης.

Μία διαφορετική πρόταση για το γάμο, τη βάπτιση σας και κάθε σας εκδήλωση.

Μήπως η στιγμή του γάμου σας έρχεται πιο κοντά; Μήπως πλησιάζει κάποια βάπτιση; Ίσως πάλι σκέπτεστε απλά να οργανώσετε κάποια εκδήλωση με πολλούς καλεσμένους.  Αν ναι, οπωσδήποτε θα έχετε αφιερώσει πολύ χρόνο και σκέψη στην επιλογή του χώρου. Σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο, και το γνωρίζουμε καλά.

Το Halandri Tennis Club έχει να σας κάνει μία ολοκληρωμένη πρόταση, μία πρόταση που ήδη έχουν εμπιστευτεί και επιλέξει όσοι απαιτούν μία άψογη διοργάνωση σε κάθε της λεπτομέρεια. Δύο βήματα από την καρδιά της Αθήνας, σε ένα χώρο με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σας περιμένει μία όαση πράσινου και χαλάρωσης για τις κορυφαίες στιγμές σας, ανεξάρτητα από την περίσταση.

Ο άνετος και φιλικός χώρος του club έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει περισσότερα από 200 άτομα τον χειμώνα και 300 το καλοκαίρι. Κάθε γιορτή, φέρει τη ξεχωριστή σφραγίδα οργάνωσης και φροντίδας του οικοδεσπότη Νίκου Χασταζέρη. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του οικοδεσπότη σας και μείνετε ήσυχοι ότι κάθε πλευρά της εκδήλωσής σας θα είναι το λιγότερο άψογη, με σημασία στην κάθε δυνατή λεπτομέρεια.