Τελευταία Νέα
21/04/17  Spinball tournament
Δείτε τα ταμπλό του τουρνουά εδώ

HALANDRI
Tennis Club

camp

sc

Μία μοναδική πρόταση απόδρασης, τόσο κοντά σας!

Κάποιες φορές, τα πράγματα που κάνουν τη διαφορά είναι πολύ πιο απλά από ότι φανταζόμαστε. Λίγα μόνο λεπτά από το κέντρο της πόλης, σας περιμένει μία έκπληξη που πραγματικά αξίζει να ανακαλύψετε. Μία έκπληξη που σας δίνει τη δυνατότητα να αποδράσετε από κάθε άγχος και να χαλαρώσετε, κάνοντας ταυτόχρονα και κάτι καλό για τον εαυτό σας.
Αξίζει να δείτε από κοντά αυτό που έχει να σας προτείνει το HALANDRI Tennis Club.

Το HALANDRI Tennis Club λειτουργεί αδιάλλειπτα από το 1982, αποτελώντας το παλιότερο tennis club με συνεχή λειτουργία στην Ελλάδα.  Βρίσκεται σε ένα μοναδικά διαμορφωμένο χώρο συνολικής έκτασης 9 στρεμμάτων, με εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση (σε μικρή απόσταση από τους σταθμούς του Μετρό 'Αγία Παρασκευή' και 'Νομισματοκοπείο') αλλά και άνετη στάθμευση.

Με έναυσμα το τένις, εδώ και χρόνια έχουμε αφιερώσει όλη μας την ενέργεια για να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό χώρο όπου η άθληση, η χαλάρωση και η διασκέδαση συνδυάζονται αρμονικά. Εδώ έχουμε συγκεντρώνει για εσάς ένα πλήθος εμπειριών, αθλητικών και μή.

Παίξτε τένις σε ένα από τα 9 συνολικά γήπεδά μας. Παίκτες και μή, πάρτε το χρόνο σας και χαλαρώστε στο μπαρ που διαθέτει το Club,  απολαμβάνοντας καφέ ή ποτό με τους φίλους σας όλες τις ώρες της ημέρας - ή ακόμη καλύτερα, κάντε νέους φίλους σε ένα φιλόξενο περιβάλλον που ευνοεί τις γνωριμίες. Κολυμπήστε στην πισίνα μας και αφήστε το άγχος μακριά.

Για μικρές και μεγάλες στιγμές έντασης και χαλάρωσης, τόσο κοντά σας αλλά και τόσο μακριά από την καθημερινότητα, αξίζει να γνωρίσετε το
HALANDRI Tennis Club. Σας περιμένουμε να μοιραστούμε όμορφες στιγμές.

Ημέρες & ώρες Λειτουργίας

To HALANDRI Tennis Club λειτουργεί κάθε ημέρα της εβδομάδας και όλο το χρόνο, με μόνες εξαιρέσεις την ημέρα των Χριστουγέννων, την Πρωτοχρονιά και την Κυριακή του Πάσχα.

Από Δευτέρα ως και Σάββατο, το ωράριο λειτουργίας είναι από 08.00 ως και 23.00 και την Κυριακή από 08.00 ως και 21.00.